16/07/2009

Filemaker

Filemaker is een geavanceerd database ontwikkelings programma, die ook voor niet-informatici eenvoudig te gebruiken is

Al meer dan 15 jaar ontwikkelen wij uiteenlopende toepassingen voor diverse groepen gebruikers. Enkele voorbeelden:

Ordersysteem
Onze gehele order-adminstratie wordt gedaan met Filemaker Pro. Voorraadbeheer, artikelomschrijvingen, adresbeheer, ordergegevens, facturering, koppeling met de webshop: alles vindt plaats vanuit Filemaker.

Stomerij labels
Voor een kleine drukker ontwikkelden wij een eenvoudige toepassing om kant en klare stomerij-labels te kunnen printen. Elk met een eigen unieke barcode en snel met één druk op de knop te printen. De drukker troefde hiermee zijn veel grotere concurrent eenvoudig af.

Reclamestudio administratie
Een aantal oostelijke studio’s gebruiken onze Filemaker toepassing voor o.a. het orderbeheer, urenregistratie en facturatie. Lay-outs zijn simpel aan te passen en im- en export van gegevens is eenvoudig zelf te doen.

Databank voor vacatures en persooneelsbemiddeling
Voor de Stedion groep hebben wij een complexe Filemaker toepassing ontwikkeld, waarmee zowel opdrachtgevers als kandidaten beheerd kunnen worden. Complete CRM functionaliteit zoals correspondentie, gespreksverslagen etc. zijn geïntegreerd. Bovendien is er een koppeling met de online-database bij de website.

Registratiesysteem voor kwaliteitsbewaking
Voor een tweetal industriële ondernemingen onderhouden wij de diverse Filemaker toepassingen. Zowel op locatie als op afstand, passen wij de verschillende databases aan aan de eisen van zowel de eigen gebruikers als haar opdrachtgevers.

Mobiel ordersyteem
Voor een groothandel maakten we een centraal ordersysteem, waarbij vertegenwoordigers met een iPad bij de klant de orders invoeren. Wekelijks worden orders en bezoekroutes tussen iPad en server gesynchroniseerd.