Upgrade naar Macbook Pro 2.0

ssd-hdd

16 Februari 2016

Wordt je Macbook (Pro) wat trager maar functioneert deze verder nog goed? Met wat extra geheugen en een SSD schijf in plaats van je hard disk wordt je laptop weer een stuk sneller.

SSD staat voor Solid State Disk: een opslagmedium met alleen geheugenchips en zonder bewegende delen; dus snel en ongevoelig voor extreme bewegingen. SSD disks zijn nog wel iets duurder dan de gewone hard disks, maar zijn het laatste jaar snel goedkoper geworden.

Er zijn verschillende opties: je kunt bijvoorbeeld je interne hard disk vervangen door een SSD of je DVD drive verwijderen en daar je interne hard disk plaatsen. Op de vrijgekomen ruimte van je hard disk plaats je dan een SSD. (De aansluiting van de DVD drive is langzamer dan de interne aansluiting van de hard disk).

Tijdelijk vervangen wij voor  € 99,- (excl. btw) al je interne hard disk van je Macbook door een 240 GB SSD en kopiëren we alle gegevens van je oude hard disk naar de nieuwe SSD.

Bel ons of vul het reactieformulier in voor een prijsopgave. Vermeld ook het type van je Macbook (Pro), zodat we de verschillende opties kunnen aangeven.