Adobe Creative Cloud

Creative Cloud combineert alles wat je nodig hebt om je beste werk te creëren. Met één lidmaatschap krijg je toegang tot de allernieuwste versies van alle professionele creatieve desktoptoepassingen van Adobe, zoals Photoshop®, Illustrator® enzovoort — plus nieuwe functies en upgrades zodra ze beschikbaar zijn. Met de functies voor optionele cloudopslag en de synchronisatie van bestanden krijg je veilig toegang tot je bestanden, waar je ook bent, zelfs op je mobiele apparaten. Bovendien kun je eenvoudiger dan ooit concepten delen met klanten en eventuele collega’s.

Met de cloudgebaseerde services kun je websites, mobiele apps, iPad-publicaties en content voor elk medium of apparaat maken en publiceren. En door de integratie met Behance® kun je je aangepaste portfolio op je eigen URL publiceren en kun je gebruikmaken van ‘s werelds grootste creatieve gemeenschap om inspiratie op te doen, feedback te krijgen en nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

Creative Cloud biedt een dashboard voor je hele creatieve wereld, waarmee je je ideëen, bestanden, lettertypen, instellingen, meldingen, desktoptoepassingen en teamleden kunt synchroniseren.