De vernieuwde Mac Pro komt eraan!

Apple liet tijdens de WWDC eerder dit jaar al een voorproefje zien van de nieuwe Mac Pro en vandaag heeft het bedrijf op het speciale evenement de officiële releaseperiode onthuld. De nieuwe Mac Pro zal ergens in december in de winkels komen te liggen. De Mac Pro wordt verkocht voor een bedrag vanaf 3.049.kahovka-service

Apple heeft met de nieuwe Mac Pro het roer volledig omgegooid. Het systeem is een stuk kleiner dan zijn voorganger en heeft een prachtig nieuw design gekregen. Met twee grafische processors, PCI Express-flashopslag, Thunderbolt 2-technologie, de nieuwe generatie Xeon-processors, supersnel geheugen en ondersteuning voor 4K-video kun je de beste prestaties verwachten. Ook heeft de nieuwe Mac Pro een hoop uitbreidingsmogelijkheden,vidmate zodat je al je randapparatuur kan aansluiten.

Dit bericht is geplaatst in Apple . Bookmark de link .