G4, G5, CS2 en CS3 gebruikers opgelet!

Voor wie nog op een PowerMac G5, PowerMac G5 of iMac G5 werkt
Met de komst van CS5 vervalt de ondersteuning voor alle Mac computers met een G4 of G5 processor. Alleen Macs met een (multicore) Intel processor zijn geschikt voor Adobe CS5.
Wie wel een nieuwere Adobe versie wil, maar niet direct een nieuwe Mac Pro of iMac, kan nu nog upgraden naar CS4. Na registratie en activatie kan dan een gratis upgrade naar CS5 worden aangevraagd. Deze gratis CS5 versie kan dan later geïnstalleerd worden op een nieuwe (intel) Mac.Траверсы

Wie nu nog met een CS3 (of ouder) pakket werkt
Gebruikers van een CS3 pakket (of ouder) zijn goedkoper uit om voor het daardwerkelijk verschijnen van CS5, eerst over te stappen naar CS4. De upgradeprijs van C2/CS3 is hoger dan vanaf CS4 naar CS5. Na registratie en activatie kan dan een gratis upgrade naar CS5 worden aangevraagd. Let op: voor CS5 is een (multicore) Intel Mac vereist!
De Adobe CS4 upgrades zijn nog leverbaar tot 28 april voor de Engelse versie en tot ± 10 mei voor de Nederlandse versie.

Neem voor meer informatie contact met ons op to do list app.Watch movie online John Wick: Chapter 2 (2017)