Adobe Creative Suite 6 komt eraan.

Koop Adobe Creative Suite 5.5 en je krijgt CS6 zonder meerprijsMountains Photo

Koop tussen 26 maart en 6 mei 2012 een volledige licentie of upgrade van Adobe® Creative Suite® 5.5 en je krijgt een upgrade naar CS6, zonder meerprijs.

• Betaal de prijzen van vandaag voor de software van morgen. Koop vandaag volledige of upgradelicenties voor CS5.5 en je organisatie krijgt zonder meerprijs de CS6-licenties voor elk van deze aankopen. Hierdoor kan je organisatie aanzienlijk besparen en je gebruikers profiteren op hun beurt van de nieuwste en beste Adobe-software, nu en in de toekomst. |Watch movie online The Lego Batman Movie (2017)Watch movie online Logan (2017)

U profiteert van de volgende prijsvoordelen:

U bent in bezit van de CS5 Suite:
De upgrade van CS5 naar CS5.5 is tot 80% goedkoper dan de upgrade van CS5 naar CS6!

U bent in bezit van de CS4 Suite:
De upgrade van CS4 naar CS5.5 is tot 40% goedkoper dan de upgrade van CS5 naar CS6!

U bent in bezit van de CS2 Suite: Dit is de laatste mogelijkheid om te upgraden.
Het is niet mogelijk om van CS2 te upgraden naar CS6!

• Haal als eerste voordeel uit de nieuwste Creative Suite-software. Installeer met deze aanbieding onmiddellijk de huidige Creative Suite-versie, verhoog zo de productiviteit van je organisatie en profiteer van de krachtige gereedschappen en tijdbesparende functies. Bij de release van CS6 zullen jouw gebruikers eerst toegang krijgen tot de meest geavanceerde, creatieve software met talrijke functies, zonder meerprijs.

• Standaardiseer en bespaar. Het beheer van allerlei softwareversies in combinatie met verschillende besturingssystemen en hardwarevereisten is tijd- en geldrovend. Verlaag aanzienlijk implementatie- en ondersteuningskosten door de nieuwste, geavanceerde creatieve software te implementeren in je organisatie. Grijp deze tijdelijke aanbieding om te upgraden tegen de huidige prijzen. Als je CS2-licenties hebt, is dit je laatste kans om te upgraden. Nadien kom je niet meer in aanmerking voor upgrades. Wees er snel bij! Deze aanbieding eindigt op 6 mei 2012.

* Deze actie is naast de Creative Suite-producten ook van toepassing op de “losse” producten, zoals Photoshop, Dreamweaver of Indesign.
Heeft u vragen m.b.t. deze actie neem dan contact met ons op! Bel 053 4342772